undefined

Interurban Residence

This new residence for a young family is nestled into a private, heavily wooded site near Seattle. Organized as three, connected, wood-clad, pitched-roof pavilions, the layout gives every room in the house a direct connection to the landscape. Building finishes are elegant but low-maintenance and environmentally friendly. The house stretches into the landscape with woodland views from all rooms. Each wing is narrow and ceilings are high. Rooms flow into each other. Windows and doors extend from floor to ceiling. Natural light floods in. The house glows like a lantern at night. The roofs are simple metal-clad gables draining rainwater to half-round metal gutters. The palette is simple, clean, and unfussy. The focus is on nature and sunlight.​

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Credits

Awards

Recognition